HR  ”Dintre resursele care se folosesc în orice întreprindere cea mai importanta este resursa umana.”

Focalizarea concepţiei manageriale pe resursa umană reprezintă o soluţie posibilă de realizare a performanţelor indiferent de domeniul de activitate. Fără prezenţa efectivă a oamenilor care ştiu ce, când şi cum trebuie făcut, ar fi imposibil ca organizaţiile să-şi atingă obiectivele.

Pentru a reusi in acest mediu am inchegat un coletiv de peste 120 de salariati  pregatiti, referindu-ne atat la echipele de vanzari, la echipa de logistica, cat si la personalul administrativ si de conducere.

Echipa de vanzari a companiei este formata din profesionisti , persoane cu experienta , indrumati de managerii regionali de vanzari a caror nume spune ceva in domeniu vanzarilor.

Activitatea de distributie este impartita pe 5 zone structurate astfel:

-zona Bacau si Neamt alcatuita dintr-un colectiv format din 8 agenti de vanzare coordonati de un manager regional;

-zona Iasi si Vaslui alcatuita dintr-un colectiv format din 8 agenti de vanzare coordonati de un manager regional;

-zona Suceava si Botosani alcatuita dintr-un colectiv format din 10 agenti de vanzare coordonati de un manager regional;

-zona Brasov, Harghita, Mures si Sibiu alcatuita dintr-un colectiv format din 6 agenti de vanzare coordonati de un manager regional;

-Bucuresti alcatuita dintru-un colectiv format din 2 agenti de vanzare si un asistent marketing.

Produsele noastre ajung la clienti, cu ajutorul colegilor din Departamentul Logistica, ce isi desfasoara activitatea atat in depozitul principal  situat in Bacau, cat si in Bucuresti la depozitul secundar. Acest departament este format din 20 de gestionari, coordonati de 2 sefi de depozit aflati sub conducerea directorului de logistica.

Tot sub conducerea directorului de logistica intra si soferii livratori in numar de 18 persoane.

Ca intregul sa fie complet si fluxurile din companie sa decurga normal s-a creat Departamentul de Operatiuni.
Echipa operationala si administrativa este constituita dintr-un personal foarte bine pregatit, dedicat furnizarii suportului necesar satisfacerii nevoilor clientilor. Echipa sustine activ forta de vanzare si este pregatita  sa ofere asistenta contabila, logistica, operationala si de marketing.

In cifre Departamentul de Operatiuni este format dintr-un colectiv de 13 persoane, cu atributii specifice si bine determinate.

Din anul 2013, Coriolan Impex s-a indreptat spre consumatorul final punand bazele Diviziei Magazine, in care momentan activeaza 22 de persoane sub conducerea unui coordonator.

Obiective

Pe plan profesional urmarim pregatirea continua a personalului Coriolan prin cursuri specifice si activitati de team building.

Sa imbunatatim comunicarea interdepartamentala! O echipa puternica este o echipa care comunica foarte bine, si prin comunicare se gasesc intotdeauna caile pentru rezolvarea impedimentelor ce pot sa apara zilnic!