Cine suntem

Coriolan Impex este una dintre marile companii de distributie din Romania, impunandu-se pe piata cu produse de calitate si servicii specializate de distributie.

Portofoliul companiei cuprinde o arie larga de produse cosmetice, produse pentru curatenie, detegenti si produse chimice. Divizia de produse profesionale, pune la dispozitia clientilor sai produse cosmetice profesionale, aparatura si mobilier pentru saloane de infrumusetare , oferind solutii specializate pentru saloane si produse de calitate superioara .

Misiunea pe care ne-am asumat-o este vanzarea de produse si servicii de calitate la preturi competitive pentru satisfacerea deplina a clientilor.

Compania s-a dezvoltat atat in planul portofoliului de produse, cat si al ariei de acoperire, desfasurandu-si activitatea, in prezent, in 11 judete din intreaga tara si avand distribuitori in alte 28 de judete pentru produsele pe care le importa.

Orientarea companiei este catre client, oferind solutii customizate de comenzi si livrari, si planuri promotionale care sa vina in intampinarea nevoilor clientilor nostri.

                                                                                                                                          Ionel Silav

                                                                                                                                             Director General

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.